ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Футболни фенове по целия свят използваха социалните мрежи, за да нападнат ПСЖ. Причината за това са кадрите, които се появиха от зала „Барклис Сентър“ в Ню Йорк по време на мача между Бруклин Нетс и Сан Антонио Спърс от НБА.

На кадрите се вижда, че две от звездите на парижани, блеснали на Мондиал 2022, Килиан Мбапе и Ашраф Хакими са присъствали на баскетболния двубой. Двамата дори се снимат със звездата на „мрежите“ Кевин Дюрант, който се отличи с 25 точки и 11 борби за успеха със 139:103.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Причината за недоволството на феновете се дължи на факта, че ПСЖ е дал разрешение на Мбапе и Хакими да пътуват до Ню Йорк, но не позволи на Неймар да замине за Бразилия и да се отдаде почит на Пеле. Както е известно, бразилският футболист на парижани също като Краля на футбола започва кариерата си в Сантос.

Заради невъзможността да присъства на погребението, Неймар помоли своя баща да отиде на поклонението пред тленните останки на Пеле на стадион "Вила Белмиро", където Сантос играе домакинските си мачове.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК