ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Килиан Мбапе избухна в "Инстаграм" и обяви, че не е съгласен ПСЖ да използва образа му за кампанията за продажба на абонаментни карти. Клубът пък реагира и спешно взе решение да изтрие видеото за сезонните карти.

"В нито един момент не бях информиран за това. Това прилича на базово интервю по време на маркетинг ден за клуба. Не съм съгласен с публикуваното видео. Ето защо се боря за правата върху индивидуалния имидж. ПСЖ е голям клуб и голяма семейство, но това не е Килиан Сен Жермен", написа звездата на парижани, след като е видял промоционалната кампания, в която звезда е именно той.

Мбапе е единственият, който говори в промоционалния филм за кампанията за подновяване на абонаментните карти за сезон 2023-24, като не присъстват другите големи звезди на парижани Лионел Меси, който може да напусне в края на договора си през юни, както и контузеният Неймар.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Обещаващите таланти на клуба Уорън Заир-Емери, Исмаил Гарби и Илиес Усни, както и португалският национал Нуно Мендеш също са в клипа, както и градинарят на стадиона.

"12-ият играч е този, който ни дава допълнителни сили да водим битките си. Да бъдеш парижанин, това е да си горд от това, което си и да не забравяш откъде идваш", казва Мбапе в клипа. Той отказва да участва в реклами и за националния отбор на Франция.

От клуба са изненадани от изригването на нападателя в социалните мрежи, но предпочетоха да не влизат в пререкания и изтриха клипчето, информира журналистът Хадриен Грение. Парижани искат да запазят добрите си взаимоотношения с голмайстора, който има 31 гола и 8 асистенции в 34 мача този сезон във всички надпревари.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК