По време на приятелския двубой между руския Алания и сръбския Чукарички, който се проведе на турска земя в Анталия, футболистите се включиха в масов бой.

Това се случи в 44-ата минута при резултат 0:0, когато един от играчите на Алания удари с глава Стефан Ковач. Последва всеобща суматоха, при която пострада Алекса Янкович, като за щастие бяха избегнати по-сериозни последици. След този индицент сърбите не излязоха на терена и си тръгнаха.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Играчите на руския втородивизионен тим бяха много нервни от първата минута, играха изключително грубо, така че беше въпрос на време мачът да бъде спрян. „За щастие бяха избегнати още по-сериозни последици, а такива можеше да има“, обявиха от сръбския клуб.

Треньорът на Чукарички Саша Илич, макар и много нервен от неспортсменските нарушения на руския отбор по време на мача, беше изключително спокоен при скандала и бързо изпрати отбора в съблекалнята, а след това в автобуса, с който Чукарички се прибра в хотела си.

В следващия си контролен мач Алания ще играе с босненския Железничар Сараево на 6 февруари, а след два дни Чукарички излиза срещу словашкия Дунайска Стреда.