Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се забърка в голям скандал по време на мача между Ал Насър и Ал Хилал от полуфиналния мач за Суперкупата на Саудитска Арабия. Отборът на португалеца загуби с 1:2, но той не доигра двубоя до края заради червен картон. Срещата се игра в Абу Даби (ОАЕ).

В 86-ата минута 39-годишният петкратен носител на „Златната топка“ удари съперник и го прати на земята, а в резултат на това получи червен картон.

Екшънът се разигра малко преди края на мача. В 86-ата минута Роналдо се сдърпа Али ал Булайхи край страничната линия. След това го удари с лакът в гърдите и главата, а накрая дори стъпка лежащия на терена съперник. Заради деянието си португалецът получи червен картон.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

В момента на изгонването на Кристиано Роналдо Ал Насър губеше с 0:2. Салим ал Давсари даде аванс на Ал Хилал в 61-ата минута, а Малкъм удвои 11 минути по-късно. В добавеното време на мача Садио Мане намали изоставането на тима си.

В другия полуфинал Ал Итихад се наложи с 2:1 над Ал Уехда, след като Карим Бензема откри резултата още в първата минута, а Абдерразак Хамид-Алах вкара за 2:0 три минути преди почивката. Хюсеин ал Ейса върна едно попадение за Ал Уехда в добавеното време на мача. Финалът за Суперкупата на Саудитска Арабия ще се играе на 11 април (четвъртък) от 20:30 часа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!