Капитанът на Англия Джон Тери се забърка в скандал. Сърцатият защитник на Челси бе уловен от скрита камера да прибира пари под масата, а видеото е публикувано в интернет страницата на английското издание "Нюз ъф дъ уърлд".

Тери получава заплата от 160 000 паунда на седмица в Челси, но тази сума явно не му е достатъчна, тъй като очевидно е започнал и втора работа... като екскурзовод. 29-годишният национал на Англия се занимава с развеждане на желаещи из базата на "сините" в Кобхам. За целта те му плащали по десетина хиляди паунда.

В скандалното видео дегизирани репортери на "Нюз ъф дъ уърлд" успяват да закупят пълна туристическа обиколка из "кухнята" на лидера във Висшата лига, като заплащат на Тери с 200 банкноти от по 50 паунда. Парите са сложени в черна кутия. Играчът действал чрез посредник, който взема 2 бона. Останалите пари Джон Тери заявява, че ще дари за благотворителност.

"Никой обаче, не трябва да разбира за това, защото, нали разбирате, ще се получи малко... неудобно", споделя Тери пред скритата камера. /БЛИЦ

Вижте скандалното видео - ТУК