Скандалът в испанския футбол заради обидни квалификации към украински футболист има своето страховито продължение. Както е известно, в неделя срещата между Райо Валекано и Албасете беше прекратена, след като феновете на „пчеличките“ скандираха „нацист“ срещу нападателя на гостите Роман Зозуля.

След края на мача президентът на Райо Валекано Раул Мартин Преса критикува поведението на ултрасите. Нарече ги „радикални елементи“ и призова полицията да откри виновниците. Това не се хареса на феновете и те намериха начин за отмъщение на клубния бос.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ултрасите са нападнали Преса след вчерашната победа с 1:0 над Тарасона за Кралската купа. Група от 30 фенове са обиколили колата на президента на клуба и са започнали да удрят по нея. На автомобила са нанесени сериозни материални щети. Самият Раул Мартин Преса е отнесъл огромно количество обиди и е потърси помощ от полицията.

„Това насилия трябва да спре. Не трябва да се допуска разрастването му. Трудно излязохме от колата, когато ни нападнаха“, обяви вицепрезидентът на клуба Хосе Мария Сарда, който също е бил в автомобила.