Агентът на Гарет Бейл бе възмутен от изказванията на Зинедин Зидан след контролата на Реал (Мадрид) срещу Байерн, загубена от испанците с 1:3. Френският наставник заяви: "Надяваме се Бейл да напусне скоро. Така ще е най-добре за всички".

Уелският национал има договор с Реал до 2022 г. и засега не се е намерил купувач. Агентът на Бейл Джонатан Барнет коментира ситуацията пред ESPN. "Позорно е Зидан да говори по този начин за футболист, който е дал толкова много на Реал. Ако Гарет си тръгне, ще бъде, защото това е в негов интерес, а няма да е, защото Зидан го иска", заяви Барнет.  

Бейл спечели Шампионската лига четири пъти с Реал, а миналата година вкара фантастичен гол на финала срещу Ливърпул. Той игра в 42 мача миналия сезон, като в 21 от тях беше титуляр. С екипа на "белите" Гарет е печелил испанското първенство, Купата на Испания, Суперкупата на Испания, както и по три пъти Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.

Агентът на Бейл заяви, че няма нищо конкретно по отношение на офертите към клиента му. По-рано през лятото Барнет коментира, че уелският национал е готов да води битка със Зидан за мястото си в Мадрид.