Легендарният треньор и световен шампион с Бразилия Луис Фелипе Сколари скъса от хвалби звездата на Сантос Неймар. Според Големия Фил нападателят скоро ще засенчи звездите на Барселона и Реал Мадрид – Меси и Роналдо.

„Меси, Кристиано Роналдо и Неймар са тримата най-добри играчи в света. В следващите години Неймар може да достигне нивото им и дори да ги задмине. Той би пасна перфектно в тима на Барселона, защото е невероятен футболист с отлични качества“, коментира Сколари. Специалистът обаче подчерта, че нито един от тримата младоци не е задминал Краля Пеле.

„За мен Пеле все още е най-добрият в света и така ще бъде в следващите години“, каза Сколари. Дон Луис е със статут на истинска легенда в треньорската професия. Той изведе Бразилия до титлата на Мондиал 2002 в Япония и Южна Корея. След това с Португалия стигна до финала на Евро 2004 и четвъртото място на Мондиал 2006 в Германия. На клубно ниво бразилецът беше и треньор на Челси От септември е без работа, след като бе уволнен от Палмейрас.