Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс има вяра на текущия състав на отбора и е уверен, че "червените дяволи" са способни да спечелят 20-а шампионска титла на Англия.

"Винаги е приятно да видиш нови лица в отбора дори когато са претенденти за твоето място. Това е само от полза на клуба. Удоволствие е да играеш с новите. Ние разполагаме с немалко силни играчи. Да, защитниците ни са контузени. Но когато всички момчета бъдат във форма, треньорът ще има на разположение два пълноценни тима. Това ще ни бъде от полза за титлата. Всичко ще бъде както преди. Играчите разбират, че когато им се предостави шанс, трябва да го използват. Ако не получат такъв, значи нямат място в отбора. Много е просто."

"Новобранците се вписаха много добре. Шинджи Кагава е с нас от самото начало на подготовката, затова имаше достатъчно време да се приобщи. Той е състезател от световна класа, който се представи отлично в Германия. От голяма полза ни е. Има нуждания опит и се подвизава на позиция, на която е много трудно да бъде удържан. През цялото време е в движение и облекчава задачата на полузащитата. Вписва се идеално в нашия стил.

Много е важно да има добро взаимодействие с халфовете и нападателите. Той вече показа, че това може да се случи. Много е умен и когато е на терена изпитвам удоволствие да си партнираме. Ник Пауъл пък продължава да се усъвършенства. Към момента той няма толкова много време с отбора, но още е млад и има време за това. Изключително талантливо момче.

Робин ван Перси - още един висококласен футболист и всички се надяваме да се сработим с него много добре. Миналата седмица Александър Бютнер се включи силно за младежкия състав. Като цяло конкуренцията в отбора е изключително висока с толкова добри играчи.