Българският нападател на Инвърнес Николай Тодоров най-вероятно ще играе като централен защитник срещу бившия си тим Ливингстън. Двата отбора се срещат в мач за Купата на Шотландия, който започва в 17:00 часа. Мениджърът на Инвърнес Джон Робъртсън намекна, че може  да използва Тодоров като централен защитник в днешния мач, тъй като титулярните му бранители са контузени.

"Когато пристигнах в клуба, мениджърът знаеше, че мога да помагам като централен защитник. За мен не е проблем. Правил съм го за Ливингстън. Щастлив съм да играя на всяка позиция. Ако мениджърът ми каже да застана на вратата, ще играя като вратар", коментира българинът.

"Разбира се, че е предизвикателство да изляза срещу Ливингстън. Премиършип е мястото, където искаме да бъдем. Така че това ни дава възможност да видим къде сме и да се сравним с отбор, който се представя добре в елита. Не преди много време те бяха в ситуацията, в която ние сме в момента. Вдъхновяващо е. Когато помислиш за Ливингстън като отбор, веднага се сещаш за здрава работа", сподели още Тодоров преди двубоя.