Мениджърът на Уест Хям Славен Билич иска да задържи Анди Керъл в състава. Това съобщи самият хърватин пред английските медии. Нападателят продължава да бъде неефективен в последните месеци, а и често е преследван от контузии. От началото на сезона във Висшата лига той е отбелязал само един гол от 10 изиграни мача.

Нюкасъл и Съндърланд, където треньор е бившият наставник на „чуковете“ Сам Алардайс, проявяват сериозен интерес към дългуча.

„Ние имаме нужда от него и от това да бъде здрав. Не съдя своите централни нападатели по това колко гола са вкарали. В мача ни срещу Стоук например Керъл не спря да се бори” заяви хърватинът. 

„Анди умее да създава празни пространства, да задържа топката. За съжаление получи нова контузия и не игра срещу Суонси, но когато е на линия, е много сериозно оръжие и е трудно да го спреш. Амбициозен и е много важен за отбора. Керъл влиза в плановете ми за атаката на тима и това не се е променило” категоричен е Славен Билич.

В събота, 26 декември, Уест Хям гостува на последния Астън Вила, а след два дни приема Саутхемптън на „Ъптън Парк“. На 2 януари „чуковете“ имат втори пореден домакински мач – срещу Ливърпул.