Мениджърът на Уест Хям Славен Билич най-после имаше поводи за радост. „Чуковете“ обърнаха Тотнъм от 0:2 до 3:2 в мач от 1/8-финалите на турнира за Купата на Лигата в Англия.

“На полувремето футболистите бяха в лошо настроение, но не чак толкова, колкото срещу Брайтън. Въпреки това, не играхме лошо, но не създадохме положения. Поговорихме си какво да направим, за да застрашим вратата на съперника. Отборът реагира по най-добрия възможен начин. Вкарахме три гола и победихме. Това е огромен успех за нас и ще ни даде увереност в собствените сили. Няма как да не съм радостен. Важното е, че показахме, че сме живи и можем да излизаме от трудни ситуации”, сподели Билич.

“Вкарахме два гола и си помислихме, че работата е свършена. Загубихме концентрация и за 15 минути резултатът стана 2:3. Това не трябваше да се случва. Съперникът нямаше какво да губи и си повярва, а ние не реагирахме правилно. Трудно ми е да приема такова представяне, като през второто полувреме”, каза от своя страна мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.