ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

След пет поредни победи Станимир Стоилов допусна първата си загуба начело на втородивизионния турски Гьозтепе.

Това стана в мач от 17 кръг, в който тимът от Измир претърпя поражение с 0:3 като гост на Бодрумспор и пропусна да се нареди сред местата, даващи право на директна промоция за елита.

Самет Ялчън даде аванс на домакините в 34-ата минута, а седем минути по-късно Огюн Байрак си вкара автогол.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Недоволен от представянето на своя отбор, Мъри направи четири смени на почивката. Това обаче не доведе до гол във вратата на Бодрумспор.

11 минути преди края на мача Кенан Йозер от дузпа направи класическа преднината на домакините.

Така след пет поредни успеха (четири за първенство и един за Купата), в които Гьозтепе получи само един гол, тимът на Станимир Стоилов претърпя първата си загуба под негово ръководство.

Поражението оставя тима на 56-годишния специалист на трето място в класирането с 32 точки, на една зад втория Коджаелиспор. Бодрумспор се изкачи на пето място с 29 точки. Първите два тима в турската втора дивизия се класират директно в Суперлигата, а отборите от трето до седмо място участват в плейофи за промоция в елита.

След новогодишната пауза Гьозтепе и Мъри Стоилов гостуват на Сакаряспор на 14 януари. Съперникът е четвърти в класирането и също като тима на българския специалист има 32 точки.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!