Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцкий заяви, че българският национал Георги Миланов по всяка вероятност ще вземе участие в утрешното гостуването на Рубин (Казан). Футболист номер 1 на България за 2012 година получи контузия при една от първите си тренировки с московските армейци. Той вече се готви наравно със своите съотборници и е готов да запише игрови минути.

"Георги Миланов се присъедини към работата в общата група. Има ли шанс той да дебютира за ЦСКА в предстоящия мач?", попита журналист на пресконференцията, а Слуцкий отговори: "Да, такава вероятност съществува."

"С Рубин по традиция се играе много трудно, особено на техния терен. Те са добре организиран и дисциплиниран отбор. Мачовете с казанци са винаги сложни, дори и ако от техния състав отсъства някой ключов играч. През последните години, меко казано, ние се представяме не много успешно. Ето защо очаквам напрегнат мач. Естествено ние ще се стараем и ще положим максимални усилия, за да победим", добави наставникът на московчани.