Българският нападател Димитър Бербатов и Карлос Тевес ще бъдат оставени от Сър Алекс Фъргюсън на резервната скамейка във финала на Шампионската лига с Барелона на 27 май в Рим, пише в днешния си брой "Сън".

Според английския таблоид, мениджърът на "червените дяволи" възнамерява да заложи в титулярния състав на играчите, които надиграха Арсенал с 3:1 в полуфиналния реванш от турнира на "Емиратс" в Лондон. Тогава португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо бе поставен от Сър Алекс на върха на атаката и този ход се оказа изключително успешен. Единствената промяна в титулярния състав на "червените дяволи", според "Сън", ще бъде включването в халфовата линия на уелския ветеран Райън Гигс на мястото на наказания шотландски полузащитник Дарън Флетчър.

Според изданието Сър Алекс вероятно ще пусне в игра Бербатов или Тевес през второто полувреме, за да внесе свежест в атаката на тима. Изданието прави извода, че статутът на резерва на Тевес във финала е поредната обида от страна на шотландския мениджър към аржентинеца и ясен знак, че нападателят трябва да си тръгне от "Олд Трафорд", ако иска да играе редовно./БЛИЦ