Холандският национал Уесли Снайдер за пореден път се изказа във връзка с неспирните спекулации за негов трансфер от Интер в друг клуб. Според плеймейкъра има голяма вероятност да бъде продаден до края на летния трансферен прозорец, защото “нерадзурите” се нуждаели в този момент от финансови постъпления. Интерес към халфа проявяват английските Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

“Всичко, което знам, е, че клубът има нужда от пари и това, че ще бъда продаден, ако дойде подходящата оферта. Имам пет дни почивка след контролата на Холандия с Англия в сряда. Очаквам до тогава да има яснота около бъдещето ми“, коментира Снайдер пред холандското списание “Voetball International”.

“Не мога да дам кой знае колко информация за Сити и Юнайтед. Не съм разговарял с тези клубове, така че не мога да кажа, поне на този етап, какво ще е бъдещето ми“, допълни 27-годишният холандец.

Според информациите в британските медии Манчестър Юнайтед не може да си позволи да плаща на Снайдер високата заплата, която получава в Интер, а от Манчестър Сити пък отрекоха, че са постигнали каквото и да е споразумение за привличането на холандеца. /БЛИЦ