Агентът на Уесли Снайдер Сьорен Лерби разкри, че клиентът му се интересува от преминаване във Висшата лига, но желаната дестинация не е Куинс Парк Рейнджърс.

По-рано днес мениджърът на лондончани Хари Реднап разкри, че холандският национал му бил предложен, но добави, че подобна сделка е малко вероятна заради високите финансови изисквания на играча.

„Снайдер ни най-малко не се интересува от КПР, като не сме контактували с никого оттам. Английското първенство може би е най-силното в Европа, така че то попада в сметките ни, но Уесли би желал да играе в топ отбор“, обясни Лерби.

Плеймейкърът на Интер обаче не е участвал в официален мач от 25 септември насам. Въпреки това Лерби все още го има за един от най-добрите на Стария континент.

„Уесли си остава сред водещите полузащитници в Европа. Той е напълно възстановен от травмата си и обожава да играе. Затова трябва да разрешим проблема му. Ситуацията е много, много странна за всички ни. Ще знаем доста повече в следващите 7 до 10 дни“, допълни агентът на Снайдер.