Звездата на Интер Уесли Снайдер призна, че ще напусне клуба в посока Англия, само за да играе за Манчестър Юнайтед. Холандският национал, който през лятото бе свързван с трансфер на “Олд Трафорд” срещу 30 милиона паунда, призна, че е голям фен на “червените дяволи”.
 
“Ако някой ме попита, дали е възможно някога да играя за Манчестър Юнайтед, не мога да отговоря с “Не”, заяви 26-годишният Снайдер през “Дейли Стар Съндей”. – Не е възможно да се откаже предложение на един от най-големите отбори в света. Според няма играч на света, който публично да откаже да играе за Манчестър Юнайтед. Ако някой все пак го стари, аз лично бих се усъмнил в неговата искреност.”
 
“Играл съм за Манчестърр Юнайтед, който според мнозина е най-добрият отбор в света. Сега съм в Интер, който през миналия сезон постигна исторически требъл. Все още съм футболист на италианския клуб и продължавам да съм обвързан с неговата кауза. Не знам какво ще се случи в бъдеще с кариерата ми, но ако Манчестър Юнайтед ме покани, със сигурност ще изслушам офертата”, допълни Снайдер./БЛИЦ