ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият английски национал Стивън Джерард води преговори за селекционерския пост на национален отбор. 42-годишният бивш халф на Ливърпул от няколко дни е в сериозни разговори с Полския футболен съюз, съобщава "Meczyki".

Както е известно, Стиви Джи през октомври беше освободен като мениджър на Астън Вила, след като тимът записа четири поредни мача без победа и беше на 17-о място в класирането на Висшата лига.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Полша остана без селекционер на националния отбор след Мондиал 2022, когато договорът на Чеслав Михниевич не беше продължен. Оттогава полските медии започнаха спекулации с редица местни и чуждестранни специалисти.

Като варианти бяха сочени Роберто Мартинес (вече начело на националния отбор на Португалия), Ерве Ренар (в момента селекционер на Саудитска Арабия), Владимир Петкович, Пауло Бенто и Ненад Биелица, както и поляците Марек Папшун (треньор на Ракув Честонхова) и Ян Урбан.

В последните дни обаче президентът на футболната централа на Полша Цезари Кулеша е започнал преговори със Стивън Джерард, който явно вече е основният фаворит за селекционерския пост на „Дружина полска“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК