Бившият защитник на националния отбор на Англия Сол Кембъл обясни защо си е напуснал четвъртодивизионния Нотс Каунти само след един изигран мач. Както е известно, начело на тима е Свен Горан Ериксон, а в клуба готвят сериозен дългосрочен проект. Преди няколко дни шведският специалист заяви, че е разочарован от напускането на бранителя, който му бил обещал да остане в отбора по-дълго време.

“Знам, че аз трябваше да съм първата голяма покупка на отбора, но останах само аз. Споменаваха се имената на Бенжани и Роберто Карлуш, но всичко остана само приказки. Знаете ли, когато хора имат пари, нещата се случват веднага. Исках тази моя мечта да се сбъдне, но повече от месец нямаше никакво развитие. Единственото, за което съжалявам е, че излъгах хора, на които бях дал дума, че ще остана”, разказва Кембъл.

“Аз обаче не се срамувам от постъпката си, притеснен или наранен, а съм разочарован. Всеки може да говори за решението ми, но аз нямам нищо против Нотс Каунти. Разбирам Свен, но съм убеден, че ще се справи. Знаех, че нивото на футбола ще бъде съвсем различно от това във Висшата лига. Съоръжението също не бе на кой знае какво ниво, но съм виждал и по-зле”, завършва Кембъл./БЛИЦ