Треньорът на Рома Лучано Спалети призна, че вече започва да се дразни от постоянните въпроси, свързани с капитана на тима Франческо Тоти. Специалистът заяви, че единственото, което го интересува в момента, е представянето на "вълците" в Серия А, а не това дали 39-годишният ветеран ще остане на "Олимпико".

"Тоти е легенда на клуба. Той винаги ще има място в Рома. Бъдещето му зависи от самия него и от президента. Вече ми омръзна да го коментирам. Тази тема вече стана твърде банална", призна наставникът.

Относно престоящия съботен двубой от 30-ия кръг на Серия А срещу Интер, Спалети заяви: "Това е изключително важен мач за нас. Трябва да спечелим, ако искаме да запазим шансове за второто място. Имаме някои контузени играчи, но разполагам с доста футболисти, които притежават изключителни качества. В последния момент ще реша на кои играчи ще разчитам".

Рома посреща Интер утре в 21:45 часа на "Олимпико". "Вълците" се намират на трето място във временното класиране с актив от 59 точки, като са на 5 зад втория Наполи. Интер пък е пети с 54 пункта. 

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!!