Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед гостува тази вечер на скромния Алдършот в мач от 1/8-финалите на турнира "Карлинг Къп". Двубоят стартира в 21:45 часа и ще бъде предаван директно по btv action. Очакванията са Димитър Бербатов да започне титуляр на "Рекриейшън Граунд", който е с капацитет 7100 седящи места.

Алдършот се класира за този етап от надпреварата, отстранявайки последователно отборите на Уест Хям (2:1), Карлайл (2:0) и Рочдейл (2:1). Сега обаче срещу селекцията на Дийн Холдсуорф се изправят шампионите, които едва ли ще допуснат изненада. В неделя "червените дяволи" станаха за резил на "Олд Трафорд", губейки с катастрофалното 1:6 от Манчестър Сити в градското дерби. Несъмнено тази вечер Бербо и компания ще се стремят за запишат убедителен успех, с който поне малко ще измият срама пред феновете си.

Алдършот е приятната изненада в "Карлинг Къп" до момента. Тимът изумява с представянето си в турнира, а в същото време не се представя никак добре в първенството на Втора Лига (четвърта дивизия). Избраниците на Дийн Холдсуорф заемат 15-ото място след 14 изминали кръга с актив от 17 точки. Алдършот записа едва една победа в последните си 5 шампионатни мача. Тя бе с 5:2 като гост на Дагенъм и Редбридж в събота. Преди това съперникът на Манчестър Юнайтед претърпя 4 поредни загуби.