По Великден наистина стават чудеса. Головете се завърнаха с пълна сила в Премиършип, а Мохамед Салах сложи край на дългата серия мачове без попадение. Египтянинът е сред предложенията на WINBET в тазседмичните специални залози в английския елит. Към които спокойно можете да подходите с убеждението, че водопадът от голове няма причина да секва.

Специалните пазари за Висшата лига на WINBET ще намерите в секция Спорт на платформата winbet.bg и няма да ги откриете при нито един друг букмейкър в България.

Головете и картоните заваляха, но пък корнерите изчезнаха

Головете най-после дойдоха. След дългата суша и кръгове с по двайсетина попадения миналата седмица бе най-резултатната от началото на 2021-а. Паднаха 38 гола и очакванията, че паузата около световните квалификации ще се отрази благотворно на резултатността, се оправдаха. Този кръг WINBET дава коефициент 2.50 за „Над 28.5 гола”, което изглежда примамливо. Но не забравяйте – Ливърпул е домакин, а на „Анфийлд” шампионите са вкарали веднъж за последните 708 минути!

Нормата за картони също бе изпълнена. 32 жълти и 1 червен вдигнаха средните стойности до 29.8 жълти и 1.54 червени на кръг. Иначе казано – много близо до предложението на WINBET „Над 32.5 картона” за 2.25.

За сметка на това корнерите пак никакви ги нямаше. Кръгът започна обещаващо, но Лестър и Манчестър Сити изпълниха общо два в мача си и графикът отиде по дяволите. Всичко на всичко 85 корнера за кръга, което бе с пет повече от най-слабия кръг за 2021 г. Тази седмица WINBET предлага “Над 95.5 корнера” за 1.35, но два от най-неприятните по този показател отбори в Премиършип (Тотнъм и Манчестър Юнайтед) играят помежду си.

Дузпите бяха закръглени на 100, но само една бе отсъдена в предишния кръг. Така средният показател е точно три на уикенд. Залогът тази седмица на WINBET е „Над 3.5 дузпи” при коефициент 2.75.

И малко изненадващо – при 3.8 гола на мач не бе регистриран хеттрик. Така броят им през сезона остана девет. Коефициентът на WINBET играч да отбележи три гола този уикенд е 7.50.

Салах се отпуши, но на „Анфийлд” не е вкарвал от февруари

След шест седмици суша Мохамед Салах очаквано се отпуши срещу Арсенал. Но на „Анфийлд” египтянинът не е вкарвал повече от два месеца и в резултат вече не е топ-реализаторът на Премиършип. Тази седмица WINBET ви предлага „Мохамед Салах & Кевин де Бройне - над 1.5 гола” при коефициент 1.90. Помнете обаче, че по асистенции никой не може да се мери с белгиеца. Но пък головете му са само пет този сезон.

Хари Кейн вече е голмайстор №1 в Премиършип, а трети, на три гола зад него, е Бруно Фернандеш. Когато бяха за последно едновременно на терена двамата отбелязаха три гола общо. И вследствие на това „Хари Кейн & Бруно Фернандеш над 1.5 гола” за 2.35 изглежда интересно. Въпреки че Юнайтед забравиха как се бележи при гостувания през 2021 г.

Опирайки се на статистиката, сериозна доза вероятност да се получи има за „УБА & Брайтън над 3.5 картона”. Албиън получават по 1.6 картона на домакинство, а Брайтън са сред „отличниците” по този показател на свой терен с 1.73.

Уест Хям – Лестър е гаранция за резултатност

В търсене на фаворит в отборната надпревара по резултатност имайте предвид, че от преместването на Уест Хям (7.00) на новия им стадион, мачовете с Лестър (5.75) често носят доволно количество голове. Записаните досега резултати на „Лондон Стейдиъм” са 2:3, 1:1, 2:2 и 1:2. Което превръща съперниците в неделната среща във фаворити.

Арсенал (3.75) гостуват на абсолютния аутсайдер Шефилд Ю, който до три седмици трябва и математически да е отпаднал. След напускането на Крис Уайлдър „остриетата” пуснаха девет гола в три мача, но точно Арсенал не са образец за реализаторско майсторство при гостуванията (16 попадения в 12 излизания от Лондон). А и пътуването до Шефилд идва между двата четвъртфинала срещу Славия Прага в Лига Европа.

Бърнли (7.00) са с второто най-ялово нападение в Премиършип, а по-малко голове при гостуване от Нюкасъл (10.00) са вкарали само Шефилд Юнайтед. Освен това от създаването на Премиършип на „Търф моор” са паднали седем гола сумарно в четири сблъсъка между кандидатите за изпадане.

А Тотнъм (6.25) спечелиха два поредни турнира в Специалните залози през февруари/март, но във всеки от случаите бяха домакини на слабаци. Срещу отборите от горната половина на класирането головете са кът, а последните три подобни срещи завършиха 0:2 (срещу Лестър), 1:3 (срещу Ливърпул) и 0:1 (срещу Челси). А в неделя посрещат еднственият отбор в Премиършип без загуба при визита този сезон. Манчестър Ю (5.00) печелят доста точки, но не бележат доста голове. Откакто „червените дяволи” избухнаха с 9:0 срещу Саутхямптън са се отчели с 12 гола в седем мача, а при гостуванията си са още по-ялови – шест в осем срещи през 2021 г.

За феновете на английският футбол е и специалният турнир WINBET Open Premier League, който ще продължи до края на първенството във Висшата лига на Англия на 1 юни 2021 г. и е с общ награден фонд 55 555 лв. В турнира автоматично участват всички потребители на платформата winbet.bg, които поставят единични залози за мач от Премиършип, без ограничение за размера и броя на залозите или коефициентите, при които са поставени. Участниците печелят точки в зависимост от нетната печалба, реализирана от техните залози за всеки отделен мач, с които участват в класиранията на потребителите за съответния мач и, респективно, за месечното и генералното класиране в турнира. Голямата награда за класираният на първо място в турнира играч е 5 555 лв.