Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази недоволството си, че отборът продължава да губи мачовете си по един и същи начин, но заради това, че е по-слаб от противниците си, а защото не вкарва положенията си. „Сините” от Лондон поведоха с 1:0 при визитата си на Съндърланд, но загубиха с 1:2 след продължения и отпаднаха от Купата на лигата на четвъртфинална фаза.

„Футболистите играха много добре. Отново показахме невероятен футбол. Превъзхождахме по притежание на топката, начин на игра и създадените положения. Досега не сме загубили мач защото не сме играли добре, не сме губили защото съперникът е бил по-силен. Губим защото не довършваме съперника, даваме им живот и всеки съперник, който играе срещу нас знае, че може да вкара гол и да промени реалния резултат", коментира след мача Моуриньо.

"Имахме фантастични положения да вкараме. Имахме много ключови моменти, не само този на Самуел Ето'о. По отношение на играта и на създадените положения не изоставаме от онзи отбор на Челси от предишния ми период. Дори сме по-добри по отношение качеството на игра. Но във футбола се гледат резултатите и е въпрос на отбелязани голове", допълни Специалния.

„Няма да казвам, че искахме да отпаднем, защото това не е истина. Но през цялото време знаехме, че в този турнир не сме много фокусирани. Сега няма нужда да се реваншираме, защото този турнир не бе приоритет за нас”, завърши португалският специалист.