Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо призна, че е наказал белгийския национал Еден Азар с изваждане от групата за мача срещу Шалке 04 (3:0) в Шампионската лига заради пропусната тренировка.

"Не искам да лъжа, той не е контузен. Той е дете, а децата правят грешки. И бащите трябва да са умни в начина, по който възпитават синовете си. Той искаше да играе, но е тъжен, че не игра. Ние спечелихме без него и в събота той ще е отново в състава. Край на историята", коментира Специалния след успеха над „миньорите” от Гелзенкирхен.

"Любимите ми играчи са тези, които ми печелят мачовете. Не тези, които губят мачове за мен. Самуел работи с мен в най-добрия сезон в кариерата ми, когато спечелихме всичко. Така че той е на добра позиция. Той бе две години в Анжи, където играеше без мотивация и така губиш кондиция, острота и дори апетит. Не се изненадах, че той дойде тук в не най-доброто си състояние. Сега стъпка по стъпка се завръща. Той е на 32, но е натурално здрав, тънък играч, а головете ти дават самочувствие”, отговори Моуриньо на въпрос дали Самуел Ето’о е сред любимите му играчи.