Челси сензационно загуби гостуването на Кристъл Палас, отстъпвайки с 0:1 в мача от 32-ия кръг на Висшата лига. По тозин начин Тони Пюлис и футболистите му нанесоха звучен шамар на Жозе Моуриньо и скъпоплатените звезди от "Стамфорд Бридж", които водят люта битка за титлата с Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал. Специалния побърза да отпише всякакви шансове за титлата.

“Мисля, че вече няма как да спечелим титлата. Твърде много зависим от другите резултати. След загубата преди две седмици от Вила и това, което се случи днес, ставаме много зависими. Просто е немислимо, обяви Моуриньо. - Разбира се, нашата нагласа преди всеки мач е за победа и такава ще си остане до края. Основната ни цел е да завършим в топ 4. Втората ни цел е да завършим в топ 3. Откакто започна сезонът винаги съм се опитвал да мисля само за мачовете, без странични мисли за класиране и точки.”.

В момента "сините" от Лондон имат 69 точки от 32 мача, вторият Ливърпул е с 68 (31 мача), трети е Сити с 67 (30 мача), четвърти е Арсенал с 64 (32 мача).