Бившият наставник на Реал (Мадрид) и нов мениджър на Челси Жозе Моуриньо разкри кой е най-големият проблем, с който неговият сънародник Кристиано Роналдо не може да се справи. Според Специалния голмайсторът на „кралския клуб” не умее да приема критики по свой адрес. Точно това била причината за споровете помежду им по време на тригодишния престой на Моуриньо на „Сантяго Бернабеу”.

„Кристиано изигра невероятни три сезона под мое ръководство. Понякога имахме спорове, тъй като исках да помогна за усъвършенстване на играта му в тактически план. Той обаче не възприемаше някой да го критикува. Той си мисли, че знае всичко, а в такъв случай никой треньор не може да му помогне да прогресира”, коментира Моуриньо.

Вчера испанските медии разтръбиха новината, че Роналдо не иска да удължи изтичащия му през лятото на 2015 година договор с „белия балет”. Причината е, че 28-годишният нападател иска повишение на заплатата до 20 милиона евро, а от „кралския клуб” му предлагат само по 15 милиона евро на сезон.