Бъдещето на уругвайския национал и нападател на Ливърпул Луис Суарес все повече се свързва със сензационен трансфер в лондонския Арсенал. Някои британски букмейкъри дори затвориха пазарите си за подобна сделка, след като залозите това да се случи се покачиха неимоверно много.

“За да бъдат заложени подобни огромни суми, значи онези, които са го сторили, са чули някаква много съществена информация”, коментира говорителят на известна букмейкърска къща Рупърт Адамс.

До момента името на скандалния Суарес, имащ да изтърпява наказание от още 6 срещи заради ухапването по ръката на сръбския бранител на Челси Бранислав Иванович, бе свързвано предимно с испанския вицешампион Реал (Мадрид).

Мърсисайдци вече обявиха, че за да пуснат Суарес да си тръгне от "Анфийлд", искащите го клубове трябва да изпълнят някои условия. Ливърпул очаква оферта от минимум 45 милиона паунда, която обаче трябва да дойде скоро, за да има възможност да се инвестират средствата за нови попълнения. Освен това самият Суарес трябва да подаде писмена молба за трансфер.