Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън говори пред клубния сайт за трансферните си планове. Шотландецът разкри, че към момента няма предложения за Димитър Бербатов и подчерта, че българинът няма да напусне, ако “червените дяволи” не бъдат удовлетворени от офертата за него.
 
“Няма нищо конкретно за Бербатов. Нямаме направено предложение от нито един клуб. Той може да остане при нас и през следващия сезон, ако не бъдем удовлетворени от предложението, което получим за него”, заяви Сър Алекс.
 
Както е известно, договорът на Димитър Бербатов с Манчестър Юнайтед беше удължен за още една година. Интерес към българския нападател има от страна на няколко клуба, като според информациите в последно време най-настоятелни са от Галатасарай, Лацио, ПСЖ и германски отбори.
 
“Няма съмнение, че ще вземем нови играчи. Вероятно един или двама. Може и трима да са, кой знае? Всичко зависи от трансферния пазар и самите качества на играчите. Скоулс и Гигс вече са в края на кариерата си. Карик е на 31 години, но може да играе още няколко сезона. Том Клевърли има фантастичен потенциал”, допълни мениджърът на Манчестър Юнайтед.
 
“Никой не може да се мери с финансовия потенциал на Манчестър Сити. Трябва да приемем този факт. Ще търсим млади играчи, които имат потенциал, който да развием. В това сме много добри и трябва да продължим по този начин”, разкри Фъргюсън.