Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви след загубата от Челси с 1:2 на “Стамфорд Бридж”, че отборът му е бил тотално ощетен от съдията Мартин Аткинсън.

"Играхме много добре. Не заслужавахме загубата. При първия гол се защитавахме лошо, но при дузпата почти нямаше контакт. За трета поредна година ставаме жертва на лоши съдийски решения на този стадион. Невероятно е как реферът не изгони Луиш за нарушението срещу Рууни, и то при положение, че преди това подмина негов фаул срещу Хавиер Ернандес. Аткинсън беше на няколко метра от ситуацията при нарушението срещу Уейн, но той не предприе нищо. Това обърна мача", нападна Фъргюсън рефера Аткинсън.

"Подобни грешни решения могат да преобърнат всичко в един мач. Изненадан съм от многото съдийски гафове в толкова важен двубой. Челси бяха сериозно подпрени и съм изненадан, че това се случва в толкова голям мач. А този съдия ще свири и следващата седмица. Сега ни предстои вълнуващо дерби с Ливърпул и трябва да сме готови за него", допълни шотландецът. /БЛИЦ