Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Форгюсън се надява феновете да не бойкотират началото на сблъсъка с Милан тази вечер. Двата тима излизат на “Олд Трафорд” в 1/8-финал-реванш в Шампионската лига след 3:2 в полза на “червените дяволи” от първия двубой. Привържениците на Юнайтед готвят протест срещу фамилия Глейзър в първите 10 минути, като оставят над 10 000 седалки на “Олд Трафорд” празни.
“Феновете няма да направят това. Мачът е прекалено важен за всички. “Олд Трафорд” е нашият дом и съм сигурен, че облечени в червено, или зелено и златно, феновете ще се обединят и ще пеят в един глас”, каза Сър Алекс.

Част от привържениците на Юнайтед имат намерение освен да протестират срещу собствениците – фамилия Глейзър, да бъдат облечени в зелено и златно, с каквито цветове е играл отборът в миналото.

Сър Алекс коментира и връщането на Дейвид Бекъм на “Олд Трафорд”, но вече с екипа на Милан.
“Не знам с какъв състав ще започне съперникът и дали Бекъм ще е титуляр. Той не започна в стартовите единадесет в първия двубой, така че ще бъде трудно да коментирам какво въздействие ще окаже върху двубоя. Но има едно нещо, с което съм напълно наясно. Той може да подава по фантастичен начин. Това е заплаха, има много заплахи от страна на Милан, но ние сме добре запознати с качествата на Дейвид”, заяви шотландецът.

“Не мисля, че преднината, която имаме, ще ни обърка. Със сигурност ни предстои битка, за да успеем да се класираме за четвъртфиналите. Не сме много добри в това да пазим резултат. Трябва да си играем нашата игра, а това включва и атакуване. Трябва да приемем, че ни чака тежък сблъсък, който трябва да вземем”, завърши Сър Алекс./БЛИЦ