Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че е видял грешката на капитана на Ливърпул Стивън Джерард срещу Челси, която позволи на "сините" да открият резултата в дербито на "Анфийлд". Челси спечели с 2:0 и продължава да е с точка аванс пред Юнайтед само кръг преди края на английското първенство.

“Видях ситуацията след края на мача. Това бе голям подарък. Нищо не можем да направим, освен да гледаме напред", сподели сър Алекс пред “Сън”.

"Никога не знаеш какво може да се случи. Футболът е луда игра. Всичко, което можем да направим е да спечелим нашия мач със Сток Сити. Разбира се, че не бих обидил под никаква форма Уигън - те наистина са добър отбор. Важното за нас е да спечелим мача срещу Сток и да се насладим на евентуалната победа. Не бих казал, че резултатът в двубоя на Челси с Уигън е предрешен. Вероятно се опитваме да се хванем за сламка, но за нас по-важното е да спечелим в очите на своите фенове. Хубавото е, че успяхме поне да останем в битката за трофея до самия край на първенството", завърши Сър Алекс./БЛИЦ