Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не бе доволен от съдията Лий Мейсън след равенството 1:1 с Бирмингам. "Червените дяволи" изпуснаха трите точки след скандален гол на Лий Бойър в 90-ата минута. Преди това Димитър Бербатов бе извел Юнайтед напред в резултата. Бойър изравни, след като получи пас с ръка от Никола Жигич.

“Надиграхме противника през второто полувреме и не заслужавахме това, но футболът е забавна игра. Мисля, че заслужавахме да спечелим, бяхме по-добрият отбор. Може би трябваше да ги довършим при 1:0. Направихме достатъчно много контраатаки, просто трябваше да бъдем по-внимателни при последния пас и в завършващия удар. Това е просто един от тези дни, когато нямаш късмет", каза Сър Алекс.

“Имаше игра с ръка и нарушение срещу нашия играч, противниковият футболист просто мина през него. Какъв шанс ти остава, ако реферът не може да види това? В такъв важен мач, на такова равнище, се очаква да бъде назначен съдия, който да може да види това", продължи сър Алекс.

“Не мога да се оплача от играта на отбора ми. Футболистите хвърлиха много усилия, бориха се здраво и дадоха всичко от себе си след само два дни почивка. Имаме шансове за титлата. В момента за нея се борят пет или шест отбора. Винаги казвам, че ако на Нова година Манчестър Юнайтед е на челна позиция, шансовете са големи", завърши шотландецът./БЛИЦ