Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изригна срещу един от журналистите, който отразява турнето на "червените дяволи" в САЩ. След мача срещу Барселона (2:1) преди няколко дни Фъргюсън видя репортера от неделното издание на "Дейли Мейл" Боб Кас и се нахвърли срещу него. “Какви са тези шибани цитати във вестника ти онзи ден?", попита Сър Алекс. Репортерът се опита да се оправдае, че е изпратил съвсем различен текст във вестника и не е имал намерение статията да излиза в този вид.

"Мога да ви покажа моето копие, което изпратих, повярвайте ми, мога, ще ви го покажа", каза Кас. Фъргюсън обаче не прие неговите оправдания и завърши тирадата си с думите: "И ти и вестника ти можете да се шибате."

Гневът на Фъргюсън е предизвикан от цитата на думите му в "Дейли Мейл" относно възможността в тима да бъде привлечен Уесли Снайдер от Интер. Тогава във вестника се появи следното изказване на Фърги: "Ако той иска да дойде при нас, ще трябва да приеме нашите условия. Ако не, имаме и други опции предвид. Вече няма какво да говорим." В сайта на изданието статията вече е с променен автор на думите. Там пише, че изказването било на "източник на вестника от Манчестър Юнайтед"./БЛИЦ