Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че няма никакво намерение да се оттегля от своята професия. ”Защо не се оттегля в момента? Дори и не помислям за това. Дори не си се представям ситуацията, когато трябва да мисля дали да се откажа тази или следващата година. Ако здравето ми се влоши, това ще реши проблема на всички.

Ще се отървете от мен за добро. Не искам да се събудя някой ден и да кажа, че се пенсионирам. Подходящото време за това би било в края на лятото. Аз казвам, че големите играчи не се оттеглят в края на сезона. Трябва да изчакаш лятната почивка, да си починеш и да решиш дали си готов да продължиш. Ако след почивката си кажеш – не, не и още един сезон, мисля че тогава времето е настъпило”, заяви 66-годишният специалист, който на 31 декември ще навърши 67 години.

„Моето предизвикателство е ние да сме на върха. Велико нещо за този клуб е, че ние приемаме предизвикателството. Когато дойдох тук, какво беше предизвикателството? Ливърпул. Дали предпочитам Ливърпул или Ман Сити да бъде пред мен? Нито едното, моята работа е да направя така, че това да не се случва”, завърши шотландецът, който днес ще изведе “червените дяволи” в градското дерби срещу Манчестър Сити./БЛИЦ