Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че португалското крило на тима Луиш Нани няма да бъде продаван през януари. Нани рядко намира място в титулярния състав на "червените дяволи" този сезон и това породи спекулации, че може да си тръгне от "Олд Трафорд" през зимата.

"Няма да го пуснем да си тръгне. Нани ни е нужен", отсече легендарният шотландец, цитиран от Sky Sports. "Той предлага нещо различно от другите футболисти. Момчето е невероятен талант. За съжаление, в момента е контузен. Изпратихме го в Дубай, за да си почине и да се възстанови по-бързо. Не е твърде далеч от завръщане в игра, но не мисля, че ще мога да го използвам преди средата на януари", добави Фъргюсън.

"Той има бъдеще тук. Защо да искам да го отпратя?", завърши сър Алекс.

Междувременно, мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отхвърли възможността да привлече Нани през януарскя трансферен прозорец. "Нани? Не, не гледаме към нито един играч на Манчестър Юнайтед, защото футболистите си имат договори и не мисля, че Юнайтед ще продадат някого по средата на сезона. Те нямат нужда от пари", заяви френският специалист.

Както е известно, през лятото една от големите звезди на Арсенал в последните години - холандският нападател Робин ван Перси, премина в Манчестър Юнайтед и прави страхотен сезон с фланелката на "червените дяволи".