Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е категоричен, че няма нищо ново във връзка с евентуалното привличане на холандския национал Уесли Снайдер от Интер.

"Абсолютни глупости. Не съм коментирал Уесли Снайдер. Няма нищо ново", заяви гневно шотландският специалист по повод появила се публикация в „Дейли Мейл”. Във въпросната статия изданието цитира Фъргюсън с думите: „Ако той иска да дойде, трябва да приеме договора, който му предлагаме. Ако не иска, имаме и други опции. Свършихме с разговорите".

След успеха на „червените дяволи” с 2:1 над европейския клубен шампион Барселона в контрола обаче Фъргюсън сподели, че въобще не е казвал такова нещо пред английското издание.

Шотландецът добави, че може би вече е намерил заместник на оттеглящия се Пол Скоулс, но това на този етап не е Уесли Снайдер, а игралият срещу каталунците младок Том Клевърли. "Това е позиция, за която трябва да намерим решение. Затова играхме с Том Клевърли днес. Физически той не е най-силният, но е подвижен и има страхотен поглед върху играта. Той е качествен играч и бе най-добрият за нас срещу Барселона. Дисциплината му е страхотна. Подава топката бързо. Вижда хубаво играта. Това бе голяма вечер за него. Много е вероятно да започнем сезона с него", сподели сър Алекс. /БЛИЦ