Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели на официалната пресконференция преди двубоя с Бенфика, че още не е решил на кои играчи ще се довери. Първият мач от Група "C" на Шампионската лига е от 21:45 часа тази вечер на "Ещадио да Луш".

Както вече стана ясно, спецът не може да разчита на Рио Фърдинанд и Неманя Видич. Вероятно срещу Бенфика централната двойка защитници ще бъде формирана от младоците Джони Еванс и Фил Джоунс. За втория днешният мач в Лисабон ще бъде дебют в Шампионската лига.

"Все още не съм избрал състава. Влязохме в онзи период, в който имаме мач в сряда, а след това с Челси в неделя, Лийдс другия вторник, след това гостуване на Сток в събота. Очевидно ще използвам всички футболисти, но сега мислим само за Бенфика. Не съм решил кой ще играе. Имам да изчистя още няколко неща. Но не би ме притеснило да използвам същите играчи, които до този момент се представят отлично", коментира Сър Алекс.

"Няма да ни е лесно срещу Бенфика. Мачът ще бъде труден за нас. Но няма да е лесно и за домакините", каза още наставникът на "червените дяволи".

Групата на Манчестър Юнайтед за мача с Бенфика:
Давид Де Хеа, Андрес Линдегаард, Джони Еванс, Патрис Евра, Фабио Да Силва, Фил Джоунс, Крис Смолинг, Андерсон, Майкъл Карик, Дарън Флетчър, Райън Гигс, Нани, Джи-Сунг Парк, Антонио Валенсия, Ашли Йънг, Димитър Бербатов, Хавиер Ернандес, Майкъл Оуен, Уейн Рууни