Майкъл Оуен ще трябва да свиква с ролята на резерва в Манчестър Юнайтед. Мениджърът сър Алекс Фъргюсън заяви, че първи избор за атаката са Димитър Бербатов и Уейн Рууни.

"Обясних на Майкъл защо не играе редовно до момента. Опитваме се да оформим добър тандем между Бербатов и Рууни, но когато влезем в познатия ритъм сряда - събота и той ще получи възможност да е по-често на терена. Реално погледнато сезонът едва сега започва", каза Фъргюсън пред английския таблоид “Сън”.

За днешния дебютен двубой на "червените дяволи" в Шампионската лига срещу Бешикташ, той отново ще заложи на титулярните си нападатели. На пресконференцията в Истанбул снощи Фъргюсън обяви, че отборът му по никакъв начин не може да се смути от атмосферата по трибуните и ще търси задължителни три точки.

"Гледах Бешикташ през уикенда в дербито с Галатасарай. Независимо че загубиха с 0:3, те показаха офанзивен футбол, с множество къси пасове. Турците разполагат с интелигентни играчи, но ние имаме далеч по-голям опит и трябва да го използваме", каза шотландският мениджър./БЛИЦ