Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън разкри, че спокойно ще може да се наслади на своя 68-и рожден ден. „Червените дяволи” снощи разгромиха Уигън с 5:0 в последен мач за годината.

“Ще се насладя на моя рожден ден, не се притеснявайте за това! Беше чудесен мач и съм много, много доволен. Мисля, че първите 45 минути бяха най-добрите, които сме изиграли от началото на сезона”, сподели специалистът.

“Никога не се знае, головата разлика може да се окаже важна в края на сезона. Показахме много добра игра, а това е най-важното. Когато отборът играе добре, тогава е лесно да падат голове и да печелим мачове и аз съм много доволен. Видич и Браун бяха страхотни в този мач. Тяхното присъствие тотално промени облика на отбора, който действаше много по-балансирано и стабилно. Те бяха фантастични. Вижда се, че когато разполагаме с титулярните ни защитници, сме много по-силен отбор. Създадохме доста положения, ударихме греди, топката бе чистена от голлинията, но в крайна сметка вкарахме пет гола и аз съм доволен", завърши Фърги./БЛИЦ