Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази недоволство от малкото време за почивка, което имат неговите футболисти преди мачовете от Шампионската лига срещу Реал (Мадрид).

"Безумно е, че Реал (Мадрид) ще получи един ден повече почивка за нашия мач. Висшата лига не дава шанс на английските отбори да са успешни в Европа. Много пъти съм се оплаквал от този проблем, но няма смисъл. Те не слушат. Какво можем да направим? Да не се появим за мача? Бих искал да го направя. Другите страни правят компромиси за своите отбори"", обяви мениджърът на “червените дяволи”.

Юнайтед ще играят в неделя вечерта, докато Реал ще се изправи срещу Севиля днес и ще има един ден повече почивка преди срещата от Шампионската лига в сряда.

"Ще заложа на два различни отбора. Вярвам на играчите, които имам, те всички са национали и няма причина да не ги използвам. Всеки от тях допринася с нещо за отбора и това ни дава възможност да се представи добре във всички състезания, в които участваме", допълни мениджърът на Юнайтед.