Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри как може да бъде спрян голмайстора на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо и категорично отхвърли възможността португалецът да се завърне някой ден при „червените дяволи”. Двата тима ще излязат утре вечер от 21:45 часа българско време на „Олд Трафорд” за реванша си от 1/8-финалите на Шампионската лига. Първият двубой в Мадрид завърши 1:1.

"В момента Кристиано Роналдо е на върха на кариерата си. Той има невероятна физика и никога не е пропускал мач заради контузия. Кристиано може да бъде във върхова форма до 32 години. Сега е по-зрял и по-добър в сравнение с времето, когато играеше за нас. Имаме два плана как да го спрем - с мачете или с пистолет!", пошегува се сър Алекс.

"Роналдо има договор за още две години и на мен ми се струва, че всички тези слухове за негов трансфер са част от течащите преговори за нов контракт с Реал. Може би агентът на Кристиано прави някакви игри. Не съм оптимист, че Роналдо отново ще бъде част от Манчестър. Както обикновено Кристиано ще бъде посрещнат добре от феновете, защото той бе отличен за нас, докато бе тук", добави 71-годишният шотландски специалист.