Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън похвали футболистите си след победата с 2:0 над Шалке 04 в първия 1/2-финал от Шампионската лига. Шотландският спец обаче не остана доволен от резултата.

"Концентрацията ни беше отлична. Бързо разигравахме топката, движехме се през цялото време, което бе много важно. През второто полувреме създадохме по-малко положения, но пък бяха по-опасни. След като Чичарито отбеляза, макар и от засада, тогава играчите ми разбраха, че могат да надиграят вратаря на Шалке 04. След това головете логично не закъсняха", заяви наставникът на Манчестър Юнайтед след мача на "Фелтинс Арена".

"Доволен съм от представянето на играчите си. Съжалявам само, че не вкарахме повече голове днес. Трябваше да го направим", добави Сър Алекс.

"В последните мачове имахме проблеми с контузени играчи, но не позволихме това да ни попречи да постигнем целите си. За реванша може и да направя някои промени в състава. Зависи как ще завършим с Арсенал през уикенда. Все пак, после имаме още един тежък двубой - с Челси. Трябва да мислим и за него", каза още Фъргюсън. /БЛИЦ