Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън категорично пожела възпитаниците му да победят Оцелул (Галац) в следващите два мача от груповата фаза на Шампионската лига. До момента “червените дяволи” са спечелили само 2 точки в групата си от 2 изиграни мача – като гости срещу Бенфика (1:1) и у дома срещу Базел (2:2).

"Трябва да спечелим и двата мача с Галац и се надявам да го направим. Ще се надяваме на добра развръзка и в мачовете между останалите два отбора в групата. Не искаме всеки от тях да спечели и така групата да стане много завързана”, заяви Фюргюсън на пресконференцията преди първият сблъсък с Оцелул (Галац). Юнайтед гостува на румънския тим утре вечер от 21:45 часа българско време.

“Никога не бях чувал за този отбор. Не знаех откъде са и дали не са си променяли името. Сега вече знаем достатъчно. Всичко е в нашите ръце - способни сме да спечелим и двата мача. Трябва да ги спечелим, защото до момента имаме само две точки, а Бенфика и Базел - по четири”, допълни шотландецът. /БЛИЦ