Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че през следващия сезон отборът ще си върне шампионската титла.

“Следващия сезон ще върнем титлата на най-доброто място в света", уверява феновете пред клубното списание "Inside United" великият шотландец.

Сър Алекс признава, че най-много негативни емоции миналия сезон му е донесло отпадането на четвъртфиналите на Шампионската лига от германския гранд Байерн (Мюнхен), който достигна до финала.

"Шампионската лига бе най-голямото ни разочарование. Трябваше да сме на финала, бяхме по-добрият отбор. Трябва да го приемем, понякога се случват и такива неща”, добавя специалистът.

Въпреки разочарованията, Сър Алекс е доволен от сработването и начина на игра на отбора през миналия сезон. “На днешния пазар е трудно да се купуват класни попълнения. Нашият отбор има отличен баланс между опитни и млади играчи. Понякога трябва да се дава шанс на всички за развитие. През годината работихме здраво и помогнахме на млади момчета да се развиват”, завърши шотландецът./БЛИЦ