Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън нямаше време да се зарадва на победата над Бурсаспор с 3:0 като гост в Шампионската лига, след като двама основни негови футболисти получиха контузии – Нани и Дарън Флетчър.

“Важен бе ранният гол през второто полувреме, той направи разликата. До края на практика контролирахме всичко в мача, макар че и те имаха няколко полу-положения, и никога не можеш да си сигурен само с един гол напред. Второто попадение уби интригата”, коментира шотландецът.

„Резервите се включиха много добре, много съм доволен от тях. Това са млади футболисти, за които днешният опит бе много важен, но те и се справиха отлично”, допълни още Фъргюсън.

Нани напусна терена в 29-ата минута с болки в адукторите, а Флетчър бе заменен с травма в глезена през второто полувреме. “Трудно е да кажем точно какво им е. Нани ще го прегледат след прибирането ни, което всъщност е проблема, тъй като е доста път. Дарън е с травма в глезена, така че и за него съм малко притеснен. Но се надявам, че ще се възстановят,” завърши Фъргюсън./БЛИЦ