Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призна, че има възможност българският нападател Димитър Бербатов да премине в ПСЖ.
 
След вчерашната благотворителна среща срещу Олимпик (Марсилия) в Монако, Фъргюсън говори пред френска телевизия. На въпрос, дали Бербатов може да премине в тима от “Парк де Пренс”, шотландецът отговори: “Да, абсолютно, няма проблем”. Не става ясно обаче дали Сър Алекс отговори сериозно на репортерката или просто се пошегува и бързаше да прекраети интервюто.
 
Както е известно, слуховете за трансфер на Бербатов в ПСЖ датират от началото на лятото. Наскоро отново се заговори за подобна възможност. Парижани са готови да платят 18 милиона паунда за българина. Вчера се появи информация, че Малага е приготвил 20 милиона паунда за Бербо.
 
Благотворителната среща на стадион “Луи ІІ” бе организирана от бившия вратар на Олимпик (Марсилия) Паскал Олмета и неговата фондация “Усмивка, надежда за живот”.
 
Сър Алекс води тим, в който играха седем играчи на Манчестър Юнайтед – Парк Джи Сунг, Патрис Евра, Крис Смолинг, Фил Джоунс, Дани Уелбек, Том Клевърли и Пол Погба.
 
На вратата бе бивият играч на “червените дяволи” Фабиен Бартез. За тима на Фъргюсън играха и Давид Жинола и френският поп певец Мат Покора. Олимпик (Марсилия) спечели мача с 8:2, а от тима на Алекс Фъргюсън се разписаха Уелбек и Клевърли.
 
След края на срещата шотландският мениджър на Манчестър Юнайтед призна, че няма информация за офанзива на клуба по привличането на Уесли Снайдер от Интер. Той научавал за това от вестниците./БЛИЦ