ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Привържениците на Манчестър Юнайтед показаха липса на възпитание по време на мача с Астън Вила в Бирмингам."Червените дяволи" спечелиха с 3:2, след като губеха с 0:2. Гостуващата агитка освирка станалата традиционната минута в подкрепа на Стилиян Петров, който се лекува от левкемия.
 
Феновете на домакините спазиха традицията и в 19-ата минута станаха на крака и започнаха да ръкопляскат в подкрепа на българския футболист на клуба. Гостите обаче не се присъединиха към тях и освиркаха постъпката на домакините.
 
“Привържениците на Манчестър Юнайтед показаха типичното си отношение на тъпанари. Освиркаха 19-та минута, предназначена за Стилиян Петров. Тъжно”, написа потребител на “Туитър”.
 
“Феновете на Манчестър Юнайтед са ниска класа. Това е просто отвратително”, коментира момиче в социалната мрежа.
 
“Привържениците на Юнайтед освиркаха аплодисментите в 19-та минута, жалко. Ако това беше се случило с Челси, медиите щяха веднага да го обявят, но за Манчестър Юнайтед Всичко е наред”, заяви привърженик на “сините” от Лондон.
 
“Интересно е да видя какво ще кажат медиите за това, че феновете на Юнайтед отказаха да ръкопляскат за Петров. Копелета“, написа друг потребител на “Туитър”.

ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА