Агентът на Златан Ибрахимович Мино Райола сравни клиента си с Лионел Меси и боксовите легенди Мохамед Али и Майк Тайсън.

"Ибра е просто уникален. Той е единственият играч, който е висок близо два метра, а има техниката на Лео Меси, характера на Мохамед Али и силата на Майк Тайсън. Но дали ще остане в ПСЖ след 2016 г. това ще реши той сам, аз не мога да го насилвам", сподели Райола пред "Екип".

Мениджърът все пак подхрани слуховете в медиите за евентуално напускане на шведа от ПСЖ в края на сезона. Нападателят не иска да поднови договора си, изтичащ в края на следващия сезон, и това кара медиите да спекулират, че френския шампион може да го продаде през лятото.

"Теоретично може да продадем Златан през лятото. Но за да се случи това, ПСЖ трябва да го иска. Това ме навежда на мисълта, че вероятността за продажбата му е практически невъзможна. Днес Златан все още е най-важният играч на ПСЖ. Къде е неговият заместник? Кой е новият Златан? Никак не е лесно да се намери играч като него в днешно време и в клуба са наясно", допълни агентът.