Мениджърът на Олдъм Лий Джонсън сравни уругвайския голмайстор на Ливърпул Луис Суарес с "мръсен уличен плъх". Двата тима се срещат утре от 17:00 часа на „Анфийлд” в среща от третия кръг на ФА Къп.

„Казвам това с най-добри чувства, но той е като мръсен уличен плъх. Остър, ужасен и леко противен. Казвам всичко това с адмирации, защото той е истински победител. Той е от тези играчи, които се стремят днес да бъдат по-добри, отколкото са били вчера", сподели Джонсън.

Един от най-младите мениджъри на Остров разкри още, че е играл срещу Суарес като футболист на Бристол Сити. Това се случило в контрола срещу Аякс по времето, когато уругваецът е защитавал цветовете на гранда от Амстердам.

"Играх срещу него, докато бях в Бристол Сити, а той бе в Аякс. Провалих се и той вкара гол. По това време той не беше толкова популярен. Мислех си: "Кой, по дяволите, е този?". Трябваше да спра топката и да му попреча да играе с нея, но просто не успях. Понякога един играч просто е много добър. Такъв футболист от световна класа да се изправи срещу Олдъм е все едно аз да играя в мач на любители", допълни 32-годишният специалист.